ویزای دانش آموزی آمریکا

_

ویزای دانش آموزی آمریکا برای دانش آموزان زیر سن قانونی 18 سال صادر می شود و این دسته از متقاضیان مهاجرت به آمریکا در صورتی که در آمریکا قیم قانونی داشته باشند، می توانند ویزای دانش آموزی را دریافت کنند. ویزای دانش آموزی آمریکا F1 برای دانش آموزانی که می خواهند در مدارس دولتی ابتدایی یا در برنامه‌ های آموزشی دولتی برای بزرگسالان شرکت کنند، صادر نمی شود و فقط در صورتی که بخواهند در مدرسه خصوصی ابتدایی تحصیل کنند، امکان دریافت ویزا را خواهند داشت همچنین دانش آموزانی که در دبیرستان های دولتی آمریکا قبول می شوند، فقط تا 12 ماه فرصت تحصیل در دبیرستان را دارند.

ویزای دانش آموزی آمریکا

آمریکا به نظام آموزشی بسیار قوی خود شناخته می شود و سالانه دانش آموزان و دانشجویان بسیاری از کشورهای مختلف همچون کشور ایران، خواهان قبولی در دانشگاه ها و مدارس این کشور هستند. برای تحصیل در مدارس و دانشگاه های آمریکا باید ویزای تحصیلی دریافت گردد و مراحل دریافت ویزا طی شود. ویزای دانش آموزی آمریکا به دانش آموزان در مقاطع دبستانی، متوسطه اول و متوسطه دوم اختصاص داده می شود و دانش آموزان بین المللی باید برای تحصیل در هر یک از مدارس آمریکا، این ویزا را دریافت نمایند. در ادامه مطلب می خواهیم راهنمای کاملی از شرایط و نحوه دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا را ارائه نماییم. لطفا همراه ما باشید.

ویزای دانش آموزی آمریکا چیست؟

مهاجران ایرانی به هر طریقی که بخواهند وارد آمریکا شوند، باید ویزای متناسب با شرایط خود را دریافت نمایند. ویزاهای صادر شده توسط آمریکا شامل انواع ویزای کاری، ویزای ازدواج، ویزای تحصیلی، ویزای سرمایه گذاری و … هستند که هر کدام مناسب مهاجران با شرایط خاص می باشند.

دانش آموزان هم باید برای مهاجرت به آمریکا، ویزای تحصیلی دانش آموزی را دریافت کنند تا ضمن آنکه ورود آنها به کشور آمریکا قانونی باشد، با استفاده از ویزای خود امکان ثبت نام در مدارس این کشور را هم داشته باشد.

دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا برای دانش آموزان بین المللی دبستانی، متوسطه اول و متوسطه دوم امکان پذیر می باشد. دانش آموزان با سن بالاتر از 14 سال برای دریافت ویزا باید در سفارت آمریکا نیز وقت بگیرند و با آفیسر سفارت مصاحبه داشته باشند همچنین لازم است یک نامه پذیرش از مدارس کشور آمریکا، مدرک زبان، پاسپورت و دیگر مدارک مهم ارائه شوند.

انواع ویزای دانش آموزی آمریکا

ویزای دانش آموزی آمریکا شامل انواع مختلفی است و متقاضی باید طبق شرایط خود برای دریافت یکی از این ویزاها به شرح زیر، درخواست دهد:

ویزای F1 آمریکا

افرادی که متقاضی تحصیل در آمریکا هستند می توانند ویزای F1 را دریافت کنند. این ویزا ویژه دانش آموزان و دانشجویان بین المللی است و با استفاده از آن امکان کار تا 20 ساعت در هفته به صورت نیمه وقت نیز فراهم است.

ویزای J1 آمریکا

یکی دیگر از ویزاهای تحصیلی آمریکا، ویزای J1 می باشد. این ویزا ویژه متقاضیانی است که با هدف تبادل فرهنگی قصد مهاجرت به آمریکا را دارند و از سمت کشور مبدا تحت حمایت مالی می باشند.

ویزای M1 آمریکا

ویزای M1 آمریکا برای دانش آموزانی صادر می شود که قصد شرکت در دوره های کاری آمریکا را دارند. مدت زمان اقامت با ویزای M1 کوتاه است و امکان کار را فراهم نمی کند.

در کل باید بگوییم که ویزای دانش آموزی آمریکا نوعی ویزای تحصیلی است و علاوه بر دانش آموزان برای دانشجویان بین المللی هم صادر می شود. در میان ویزاهای فوق، ویزای F1 در تعداد بیشتری صادر می شود و دانش آموزان شانس بیشتری برای دریافت آن دارند.

شرایط تحصیل در مدارس آمریکا

شرایط تحصیل در مدارس آمریکا

دانش آموزان بین المللی همچون دانش آموزان ایرانی برای تحصیل در مدارس آمریکا باید از یک مدرسه معتبر این کشور، نامه پذیرش تحصیلی دریافت کنند تا بتوانند با استفاده از نامه پذیرش و دیگر مدارک، برای دریافت ویزای تحصیلی دانش آموزی اقدام نمایند. برخی از مهم ترین شرایط دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا عبارتند از:

  • اثبات تمکن مالی
  • برخورداری از سلامت جسمانی
  • دریافت بیمه درمانی
  • تامین شهریه مدرسه مورد نظر
  • تعیین محل اقامت در آمریکا
  • ارائه پاسپورت معتبر
  • ارائه ریزنمرات تحصیلی
  • دارا بودن مدرک زبان

در کشور آمریکا، کودکان از سن 5 یا 6 سالگی وارد مدرسه می شوند و تا سن 18 سالگی هم تحصیلات آنها ادامه دارد. دانس آموزان در مجموع به مدت 12 سال تحصیل می کنند که 5 سال ابتدایی، 3 سال متوسطه اول و 3 سال هم متوسطه دوم می باشد.

شرایط تحصیل دبستان در آمریکا

کودکان از سن 6 سالگی می توانند وارد دبستان های آمریکا شوند. دروسی که در مقطع دبستان تدریس می شوند شامل ریاضیات، خواندن و نوشتن زبان انگلیسی، علوم و … هستند. دانش آموزان بین المللی می توانند برای تحصیل در مدارس آمریکا، یکی از مدارس دولتی یا خصوصی را انتخاب کنند اما باید از شرایط خاص هر مدرسه برخوردار باشند.

دریافت ویزای دانش آموزی برای مقطع دبستان نیازمند تسلط به زبان انگلیسی است و نمره زبان لازم برای هر مدرسه متفاوت می باشد. علاوه بر یکسری شرایط کلی که برای قبولی در هر یک از دبستان های آمریکا وجود دارد، مدارس دولتی و خصوصی آمریکا دارای شرایط اختصاصی هم می باشند به همین دلیل دانش آموزان باید در زمان انتخاب مدرسه، از شرایط و الزامات مورد نیاز مدرسه اطلاع داشته باشند.

شرایط تحصیل متوسطه اول در آمریکا

مقطع راهنمایی یا دوره اول متوسطه آمریکا (Junior High School) شامل سه پایه تحصیلی می باشد و دانش آموزان با سن 11 تا 14 سال می توانند در این پایه ها تحصیل کنند. مقطع متوسطه اول توسط مدارس دولتی و خصوصی ارائه می شود و در بیشتر مدارس هم این مقطع با مقطع متوسطه دوم ترکیب شده است.

شرایط تحصیل دبیرستان در آمریکا

تحصیل در دبیرستان های آمریکا به مدت سه سال طول می کشد و دانش آموزان می توانند رشته مورد علاقه خود را انتخاب کرده و تحصیل کنند. برای ورود به دبیرستان های آمریکا باید موارد بیشتری مدنظر قرار بگیرند و صرف نظر از میزان شهریه و مدرک زبان مدرسه، دانش آموزان باید رشته تحصیلی هم انتخاب نمایند و سپس به دنبال مدارسی باشند که رشته مورد تقاضای آنها را ارائه کرده است. دانش آموزان دبیرستانی پس از 3 سال تحصیل در یک رشته، آماده پذیرش در دانشگاه های آمریکا می شوند.

دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا

مراحل دریافت ویزای دانش آموزی امریکا

شما برای دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا باید مراحل مختلفی را طی کنید که در این بخش می خواهیم مراحل آن را شرح دهیم:

دریافت پذیرش از مدارس آمریکا

شما در قدم اول جهت اخذ ویزای تحصیلی باید از یکی از مدارس آمریکا پذیرش بگیرید. مدرسه ای که پذیرفته شده اید باید مورد تایید SEVP باشد در غیر این صورت نمی توانید برای دریافت ویزای تحصیلی درخواست دهید. مدارس آمریکا در ماه های مارس و آوریل، درخواست پذیرش دانش آموزان بین المللی را بررسی می کنند و در این ماه ها می توانید درخواست خود را همراه با مدارک ارسال کنید.

تکمیل فرم I-20

پس از دریافت پذیرش از مدرسه آمریکایی باید فرم I-20 را دریافت کرده و تکمیل کنید. فرم I-20 یک گواهی صلاحیت برای دانش آموزان و دانشجویان بین المللی است که پس از دریافت پذیرش، توسط همان دانشگاه یا مدرسه صادر می شود. این گواهی، صلاحیت دانش آموز را برای ادامه تحصیل قانونی در آمریکا ثابت می کند و از مدارک مهمی است. اطلاعات فرم شامل مشخصات دانش آموز، مشخصات مدرسه، مبلغ شهریه، نوع بورسیه در صورت موجود بودن، رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی، مدت زمان تحصیل، تاریخ شروع و تاریخ پایان تحصیل می باشد.

تکمیل فرم I-20 با پرداخت هزینه همراه است و هزینه آن توسط موسسه آموزشی اعلام می شود. در بعضی از مدارس علاوه بر هزینه فرم I-20، هزینه های اضافی دیگری برای پردازش و بررسی مدارک دریافت می گردد و شما باید تمام هزینه ها را به طور کامل پرداخت کنید تا درخواست تان بررسی شود.

تکمیل فرم DS-160

یک فرم دیگر که باید برای دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا تکمیل شود، فرم DS-160 می باشد. فرم DS-160، نوعی فرم آنلاین برای درخواست ویزاهای مختلف آمریکاست و به صورت الکترونیکی به سایت Department of State ارسال می شود. این فرم در زمان مصاحبه حضوری توسط افسر پرونده بررسی می شود تا قانونی بودن شرایط متقاضی برای دریافت ویزا، به اثبات برسد.

حضور در مصاحبه

پس از تمام مراحل فوق باید برای حضور در مصاحبه برنامه ریزی کنید. آمریکا در ایران سفارت ندارد لذا دانش آموزان بالای 14 سال برای طی کردن مرحله مصاحبه باید به سفارت آمریکا در یکی از کشورهای همسایه نظیر ارمنستان، ترکیه، امارات و… مراجعه نمایند.

مدرک زبان برای دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا

تحصیل در تمام مدارس آمریکا به زبان انگلیسی انجام می گیرد از این رو، دانش آموزان ایرانی برای آنکه موفق به پذیرش در مدارس این کشور شوند باید تسلط بالایی به زبان انگلیسی داشته باشند و مدرک زبان معتبر ارائه نمایند. دانش آموزانی که تسلط کمتری به زبان انگلیسی دارند، می توانند در دوره های زبان در آمریکا شرکت کنند و بعد از تقویت مهارت زبان خود، وارد مدارس این کشور شوند.

هزینه اخذ ویزای دانش آموزی آمریکا

دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا همراه با پرداخت برخی هزینه ها می باشد. با توجه به مدرسه ای که انتخاب می کنید باید هزینه های پردازش و بررسی مدارک را بپردازید. سایر هزینه های دریافت ویزا شامل هزینه تکمیل فرم های آنلاین، هزینه سفر به یکی از کشورهای دارای سفارت آمریکا، هزینه تعیین وقت در سفارت آمریکا و… هستند.

دانش آموزان پس از دریافت ویزا و قبول شدن در مدارس آمریکا، باید به فکر هزینه تحصیل خود نیز باشند. هزینه تحصیل در مدارس خصوصی آمریکا از 25 الی 60 هزار دلار در سال است همچنین تحصیل در مدارس شبانه روزی این کشور از 35 الی 60 هزار دلار هزینه دارد.

برای اخذ ویزای دانش آموزی آمریکا نیاز است که ابتدا برای پذیرش تحصیلی در یکی از مراکز آموزشی مد نظر خود اپلای کرده و سپس برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید. برای آنکه روند پذیرش و اخذ ویزا به ترتیب و مطابق با روال بدون ایجاد وقفه و خطا طی شود نیاز است که از موسسات مهاجرتی و کارشناسان این حوزه مشاوره دریافت کرده و دریافت ویزای خود را به آنها بسپارید.

موسسه بهکار یکی از با تجربه ترین موسسات مهاجرتی است که در دریافت انواع ویزا و مهاجرت تحصیلی موفق عمل کرده است. برای دریافت مشاوره و اطلاعات مورد نیاز خود از طریق شماره های موجود در سایت با کارشناسان مجموعه در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *